Nyheter 2018

Sparreholms Åkeri AB söker personal till följande tjänster;

 

Transportledare

I tjänsten som transportledare ansvarar du för att planera, optimera och leda godstransporter i vårt trafikområde främst i Stockholmsområdet samt Södermanland, Västmanland och Östergötland. Med stöd av dina kollegor förväntas du utföra arbetet på ett affärsmässigt och ekonomiskt fördelaktigt sätt. Trafikledningen är en aktiv funktion där besluten är snabba och ingen dag är den andra lik. Du behöver komma överens med dina kollegor i trafiken och visa förståelse för både deras situation samt även för ditt arbete att leda och fördela transportuppdrag på bästa sätt.

Dina egenskaper:

Vi tror att du är en lugn och kreativ person med stor egen drivkraft som har stort fokus på att hitta de bästa lösningarna. Du har förmågan att angripa utmaningar utifrån ett övergripande perspektiv och lägger pusslet därefter. Du har god geografisk kännedom och du pratar och skriver svenska obehindrat samt har god datavana. Vidare har du erfarenhet från trafikledning/planering samt är administrativt skicklig. Telefonen är ett viktigt verktyg när det kommer till planera, ändra och söka information, så du bör känna dig bekväm med det.

Du behöver även inneha körkort för bil och släp. Truckkort. Erfarenhet från transportbranschen är nödvändig.

Arbetstiden är mellan kl 6.00-15.00 eller kl 8.00-17.00. Du delar uppdraget med en kollega och växlar med att vara tillgänglig på telefon på kvällstid samt morgon.

Låter detta intressant? Vi arbetar löpande med urval och intervju och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person.

Maila din ansökan med löneanspråk till info@sparreholmsakeri.se och märk ditt mail med Ansökan Transportledare.

Varaktighet, arbetstid

Provanställning i 6 månader sedan tillsvidareanställning.
Heltid

Lön

Månadslön enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdag: urvalsprocessen sker löpande.


 


Kontaktpersoner

Cecilia Palmaer tel 0709-766802 eller Mathias Andersson tel 0709-766801

Arbetsgivare

Sparreholms Åkeri AB

Östra Industriområdet 2

649 30 SPARREHOLM

Tel 0157-30445

www.sparreholmsakeri.se